The right choice for global challenge!

Uw strategische toeleverancier

Met ruim 30 jaar internationale ervaring in de toeleverindustrie zijn wij uw strategische partner voor de ontwikkeling en fabricage van samengestelde precisieplaatwerkdelen en mechatronische modules, machines, systemen en apparaten. 

Development & Engineering

Samen met onze engineeringsafdeling uw ideeën (door)ontwikkelen en construeren.

LEES MEER

Supply Chain Management

Als internationale ketenregisseur beheren wij de toeleverketens integraal. Dit maakt het mogelijk om de juiste goederen, op het juiste moment, op de juiste plek te krijgen.

Lees meer

Project Management

Een passende aanpak voor uw ideeën. Met onze jarenlange kennis en ervaring in de maakindustrie, weten wij tot in de puntjes wat er nodig is om uw project in goede banen te leiden.

LEES MEER

Production & Assembly

Uw ideeën met een korte time-to-market. Door ons gemoderniseerde machinepark en een team van hooggekwalificeerde monteurs, kunnen wij tegen de hoogste kwaliteit, duurzaam produceren en assembleren.

LEES MEER

Inspection & Testing

Wij begrijpen dat uw producten aan de strengste kwaliteitseisen dienen te voldoen. Naast dat wij structureel de strengste kwaliteitscontroles binnen de gehele productlevenscyclus uitvoeren, kunnen wij ook de eindcontrole voor u uit handen nemen.

LEES MEER