Partnerships

Samenwerken maakt kennisdeling, professionalisering en innovaties mogelijk

Brancheverenigingen

Wij zijn aangesloten bij Brainport Industries en NEVAT. Deze verenigingen richten zich op de nieuwste trends, ontwikkelingen, innovaties en verbeteringen voor internationale toeleveranciers in de High Tech maakindustrie. Met deze kennis kunnen wij onze business continue professionaliseren en structureel inspelen op de wensen en behoeften van Original Equipment Manufacturers (OEMs).

           

 

Netwerkorganisaties

Wij participeren in de volgende netwerken: Medizintechnik Holland, Lifeteczone, Dutch Life Sciences, Health Valley Netherlands, Dutch HTS, TechnoValley Limburg, FDP, Koninklijke Metaalunie en DHNK. Binnen deze netwerken wordt er gekeken naar de wensen en behoeften van Original Equipment Manufacturers (OEMs) uit verschillende internationale markten. Op deze manier blijven wij op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen in diverse markten. Dit met als doel de kwaliteit van onze corebusiness continue te verbeteren en duurzame bijdrage te leveren aan internationale OEMs.

  

 

 

Ontwikkelbedrijven 

In samenwerking met bedrijven Greenport Venlo & Limburg & Co en LIOF, realiseren wij een economische duurzame groei, innovatieve ontwikkelingen en meer werkgelegenheid in de topsectoren van Nederland.