General Industries

Naast de genoemde hoofdmarkten, bedienen wij nog een groot aantal industrieën met uiteenlopende oplossingen.  

Optische industrie
Voor de optische industrie maken wij industriële machines om progressieve, multifocale en enkelvoudige lenzen te ontwikkelen en fabriceren.

Diamantindustrie
Wij verzorgen innovatieve oplossingen voor de diamantenindustrie. Wij maken voor een van s ’werelds grootste Diamanten laboratorium, screening- onderzoeks- en productieapparatuur. Deze apparatuur wordt gebruikt om ruwe en geslepen diamanten te analyseren en te certificeren.

Reinigingsindustrie
Voor de reinigingsindustrie voorzien wij onze klanten al jarenlang van diverse innovatieve oplossingen. Wij hebben onder andere de volgende industriële reinigingstoepassingen gerealiseerd:

  • Ultrasonische apparatuur voor het reinigen van printplaten / PCB’s;
  • Luchtreinigingssystemen;
  • Ventilatiesystemen

Motorindustrie
Wij bedienen de motorindustrie door middel van de ontwikkeling, fabricage, inspection en testing van elektronisch regelbare uitlaatsystemen.

Interieur- en decorindustrie
Wij ontwikkelen, fabriceren en testen diverse verwarmingselementen, waaronder gesloten gashaarden en precisieplaatwerkdelen voor plafonds.

Semiconductor industrie
Wij ontwikkelen en fabriceren wij sondesystemen voor de halfgeleiderindustrie. Sondesystemen zijn bedoeld voor het inspecteren, meten en testen van silicium.

Informatie- en communicatie-industrie
Voor de ICT sector maken wij behuizingen voor desktops en servers. Daarnaast maken wij diverse systemen voor het back-uppen van data.